Accessoaren mobilen

Det finns vissa modeller av mobiltelefoner som i dagsläget dominerar marknaden fullständigt. Det finns fortfarande en stor mängd tillverkare men de flesta i Sverige väljer trots det varianter från antingen Apple i form av en iPhone eller Samsung i form av en Galaxy. Detta gör att de flesta har samma typ av mobiltelefon vilket kan bli förvirrande och opersonligt. Därför finns det några enkla knep för att stå ut i mängden.

Vissa tillbehör är både estetiskt tilltalande och fyller praktisk funktion. En bumper är ett formanpassad skyddande stötfångare som man kan ha runt sidorna på sin mobil. Detta kan rädda en från att gå i sönder om den tappas. Men eftersom de kommer i olika färger är det enkelt att få sin egen att stå ut i mängden. Ibland säljs dessa bumpers i kit med flera olika färger som gör att man kan byta efter tycke och smak över tid.

Väska till mobilenMed ett så kallat skin, som är ett tunt skal av vinyl som man klistrar på sin iPhone eller Galaxy, så är möjligheterna obegränsade. Det finns en stor variation som ger ett tryck på hela baksidan men även på mobiltelefonens framsida. Med andra ord ett oerhört enkelt sätt att piffa till sin telefon. Man kan välja ett skal bara för att det tilltalar en utseendemässigt eller så föredrar man att välja ut ett som säger något om en själv.

Det finns även hårda skal som man knäpper på telefonen. Dessa byter ut det skal som medföljer telefonen. Man kan även använda sig av ett skal i läder som omvandlar telefonen till en typ av plånbok där man får plats med några av sina kreditkort och medlemskort. Till skillnad från ett skin så slits inte denna produkt lika enkelt. Det innebär samtidigt att det är en något dyrare investering för att göra mobiltelefonen mer personlig.