Hitta din stil

För att man ska känna sig nöjd med sitt utseende så gäller det att hitta sin stil. Det gäller både när det kommer till glasögon och annat. När du väl har hittat dina glasögon så kan du experimentera runt kring dessa för att se vilkens frisyr och annat som passar.

Även kläder är ju viktigt för att man ska känna sig nöjd. För att skapa en helhet så gäller det att man vet vad man ska använda och hur man ska matcha olika plagg med den frisyr och glasögon man använder sig av. Det går att läsa om just hår och frisyrer i ett tidigare inlägg som vi skrivit. Ju mer du håller på desto mer vana får du och lär dig vad som passar till vad. Du lär dig också att skapa olika frisyrer för olika tillfällen.

Även make-up är viktigt för att sätta pricken över det hela. Är det en mer vardags make-up eller till mer festliga tillfällen. Det finns en hel del att hämta på nätet då det kommer till tips på hur man lägger den bästa fest make-upen. Se till att testa ett par dagar innan själva festen så att du känner dig säker på hur du ska göra. Om du ändå känner dig osäker så kan du be en väninna om hjälp med detta.