Modet runt glasögonen

Glasögon är ett utmärkt sätt att ge sin stil extra definition, men det är inte det enda som man kan ta kontroll över på huvudet. Vi pratar självfallet om håret. 

långt hår glasögon

Färg och förlängning

Precis som att man kan ha flera olika sorters glasögon med olika stilar så går det även att förhållandevis enkelt snabbt göra förändringar på sin frisyr. Med hjälp av hårfärg och hårförlängningar så kan man åstadkomma i princip vilken frisyr som helst utan att behöva vänta på att håret skall växa ut. Hårfärg går att köpa på vilken matbutik som helst eller så överlämnar man färgningen åt experterna på hårsalongen. När det kommer till hårförlängningar av högra kvalitet så kan det dock vara lite svårare. Det bästa brukar vara att köpa från en återförsäljare online som har gott rykte. Vi brukar föreslå Pozehair som säljer löshår i flera olika kvalitéer och fästningsanordningar.

Om man snabbt vill kunna ta av och på sig löshåret för kvällen så kan någon typ av cliplösning vara bra. Dessa fästs precis som det låter direkt i håret med hjälp av clips. Om man hellre vill ha lite mer permanenta lösningar så kan keratin eller tape on fästen vara att föredra.

Dekorationer

Om man vill dekorera sitt hår så finns det många val i form av allt från hårspännen och hårklammrar till hårband och hårkransar. Dessa kan man mycket väl matcha till glasögonen när det kommer till val av färg och stil. På så sätt får du en mer enhetlig look.

Tänk på att alla förändringar du gör i form av frisyr och andra attiraljer kan ha stor påverkan på hur du passar i dina glasögon. Ha därför några alternativ att välja mellan hemma och fundera kanske på att skaffa ett extra par om du känner att de kan ge looken en extra skjuts.