Passande dofter för herrar

Kanske började parfym för herrar utvecklas redan 3000 år före Kristus födelse. Från den tiden har man hittat fragment i Mesopotamien som tyder på att man använde något som var väldoftande. Långt senare blev Napoleon en storkonsument av eau-de-cologne. Han sägs har konsumerat 120 liter per månad.

Stort utbud på nätet

Vet du vad du vill ha kan du enkelt handla på nätet. Annars får du gå in till en butik med härliga dofter för att välja ut hur du själv vill dofta. Det är dessvärre svårare än man kan tro att lukta sig igenom ett antal dofter för att sedan bestämma sig. Tyvärr är det så att luktsinnet tröttas ut snabbast av alla sinnen vi besitter.

Dofter att ge bort

Det är svårt att ge bort en doft till en vän eller make då dofter är så personliga. Ett säkert kort kan vara något ifrån Boss. Aftonbladets skönhetsredaktion kan ge en hel del råd och tips och förklarar även att de populära dofterna hänger med i många år med små skillnader. Det förklarar även varför det är viktigt att välja ett säkert kort då de flesta tycker om de dofter det som redan är populära.