Glasögonen med andra accessoarer

Ett par glasögon kanske är något du måste ha för att se tydligt. Men det betyder inte att de inte räknas som en accessoar. De kan vara minst lika viktiga att tänka på som när du väljer ut örhängen, halsband eller andra saker som du vill ska matcha din outfit. Men enklare kan ju många gånger vara att utgå från glasögonen och matcha därefter.

Det finns många olika sorters accessoarer som kan bli aktuella att tänka på hur väl de passar dina glasögon. Men innan vi går vidare är det bra att påpeka att allt måste ju så klart inte matcha i färg, mönster eller liknande. Det är minst lika viktigt att kunna bryta av med något enklare, mer stilrent eller bara i en neutral färg. Att matcha för mycket är ett ganska vanligt misstag att göra.

Smycken kring ansiktet och accessoarer som huvudbonader och kring halsen kommer vara de som kommer ha det största samspelet med dina glasögon. Men du kan även matcha tydliga mönster och färger med saker som armband, handväskan och andra ting. Det kan få en riktigt slående effekt om kopplingen är tillräckligt tydlig. Men även om den är mer diskret kan det ju vara en snygg detalj som man helt enkelt måste vara lite mer uppmärksam och detaljorienterad för att lägga märke till.